Kúsz Péter

Digitális Prekurzor

Küldetésem: a digitális transzformáció alkotóelemeként, olyan megoldásokat építsek, amely az embert szolgáló, támogató környezetet teremt.

Digitális Prekurzorként, az üzleti-, a szervezeti- és az informatikai-technológia igényeket és a megoldásokat hangolom össze. 17 éve tudatosan fejlesztem magam ezeken a területeken. Cég működés alkotórészeit jól ismerem, 30 éves koromra 5 egymást segítő üzleti szakmát tanultam ki szakemberként, csapatvezetőként. A tudatos úton lelkesedéssel haladok. “Ma az internettel legózom össze az előremutató működéseket támogató IT rendszerekkel.”

Ez a Prekurzor útja:

Akik velem dolgoznak megtapasztalják a szinergiát. Stratégiai és operatív szempontok szerint feltárom a cég, a vállalat, a vállalkozás működését a jelenlegi folyamatait. A feladatot így tagolom szét: egyetemi közgazdászként az üzleti igények forrását tisztázom ki, elemzem. Szervezetfejlesztési tanácsadóként a szervezeti és működési igényeket vizsgálom meg. IT Business Analyst-ként illetve informatikai rendszerszervezőként modellezem a feladatot: melyik keretrendszerrel, hogyan érhető el legjobb megoldás illesztése.  Gyakran részt veszek az igények megépítésében, tesztelésében és továbbfejlesztésében is.

Prekurzor látásmód: Üzleti + informatikai + Szervezeti jövőkép

A transzformáció kezdőpontja vagyok

01.

Körbejárom a rendellenességet

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

02.

Feltárom és átgondolom

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

03.

Prezentálom az egyedi megoldást

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

Kúsz Péter Digitális Prekurzor
Üdvözöllek, bemutatom a

Szuperképességem

2013-2019 között, 6 év alatt 327 fő kulcsfelhasználónak adtam át olyan projekteredményt, amelyet lelkesen vették használatba.

A misszióm a képességfejlődés Mindenkié legyen. Örülök annak amikor azt látom és tapasztalom a munkatárs egyéni munkamotivációja is megerősödik a produktum napi használata közben.

A Több mint háromszáz szakember és között számos vezető is előnyként tapasztalja a ténylegesen megélt és elfogadott digitális transzformáció pozitív és rövid távon változást is hozó hatásait.

Felkészült, rendszerszemléletű, előre látó stratégai megvalósító vagyok

Ahol eddig problémákat oldottam meg

Jellemvonásaim

Akikkel dolgozom, ezt tapasztalják

Tudatos Tanulás

Ezen a 3 szakterületen képzem magam folyamatosan: üzleti menedzsment, szervezetfejlesztés és Informatikai menedzsment. Egyetemi diplomám közgazdászként szereztem e-business (digitális üzletvitel) menedzsment szakirányon. 2021-ben az "MBA for IT szakközgazdász" szakon tanulok (zajlik!). Eközben 2021 nyarán elkezdem felkészülni az egyik Nemzetközi Projektmenedzsment szakvizsgára. IT Business Analyst-ként, a leggyakoribb szolgáltatásban minden na találok új dolgot. A közeljövően elkezdem tanulni az "ITIL v4"-et és megszerzem az első szintű tanúsításom.

Mély elhivatottságot tanusítok

A 21. századi üzlet-, informatikai- és szervezetfejlesztési témákban eseményeket szervezünk. Kutatom a digitális transzformációt, az ipar 4.0 társadalmat is érintő hatásait, a prediktív eseményekre figyelek. Ezekre a témákra hoztam létre, a lelkesedésemre és a víziómra épülő - a "The Precursorius" projektirodát. Itt, egy vagy több (partneri) csapattal, együtt vagy önállóan egyedi megoldásokat dolgozunk ki.

Megfizethető

Gyakran munkaórás, illetve napi díjas konstrukciókkal teljesítem a megbízatásokat. Előfordul a díjmentes segítség nyújtás, mentorként, illetve a blogban - a rovatok formájában - dolgozok fel konkrét hétköznapi ügyeket, amiből tanulni is lehet. Egyes esetekben, a megbízóhoz belépve teljes állásban végzem a feladatok teljesítését.

A jövő tudatos megoldások mentora

Tekintsd meg a bemutatkozóvideóm! Az 5 perces felvételen beszélek a motivációimról, a tapasztalataimról és arról hogy Mentorként kiket várok

A személyes fejlődés útja

Legfrissebb Szakmai Tapasztalataim

Esettanulmányok