A szakma, a motivációk és sztorik

Kúsz Péter

Digitális Prekurzor

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prekurzor szerepem célja

A Digitális Transzformáció alkotórésze vagyok

01.

Körbejárom a problémát

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

02.

Feltárom és átgondolom

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

03.

Prezentálom az egyedi megoldást

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, elit. Ut elit tellus, nec ullamcorper.

Üdvözöllek, pár szóban hadd mutatkozzak be

A szuperképességem

Ipsum nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet vulputate cursus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet aenean lorem sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat.

Ahol eddig problémákat oldottam meg

Elismerések okai

Akikkel dolgozom, ezt tapasztalják

Friss szakmai minősítések

Évente 3 továbbképzésen veszek részt pl. szervezetfejlesztés, IT. Plusz, azok az ismeretek, amelyeket a közös projekt sikeréért tanulok meg. Közgazdász, egyetemi diploma, e-business (digitális üzletvitel) szakirányon végeztem. 2021-ben az "MBA for IT" szakon tanulok tovább. A nemzetközi színvonalú szakmai képesítés, a projektmenedzseri szakvizsga (PMI-PMP), és IT Business Analyst (PMI-PBA illetve IIBA) folyamatban van.

Mély elhivatottságot tanusítok

A 21. századi üzlet-, informatikai- és szervezetfejlesztési témákban eseményeket szervezünk. Kutatom a digitális transzformációt, az ipar 4.0 társadalmat is érintő hatásait, a prediktív eseményekre figyelek. Ezekre a témákra hoztam létre, a lelkesedésemre és a víziómra épülő - a "The Precursorius" projektirodát. Itt, egy vagy több (partneri) csapattal, együtt vagy önállóan egyedi megoldásokat dolgozunk ki.

Megfizethető árazással

Gyakran munkaórás, illetve napi díjas konstrukciókkal teljesítem a megbízatásokat. Előfordul a díjmentes segítség nyújtás, mentorként, illetve a blogban - a rovatok formájában - dolgozok fel konkrét hétköznapi ügyeket, amiből tanulni is lehet. Egyes esetekben, a megbízóhoz belépve teljes állásban végzem a feladatok teljesítését.

15+ év tapasztalat a belső motiváció megvalósításában

2000. évben, egy szakmai gyakorlat során fogalmazódott meg bennem hová szeretnék eljutni szakmailag, milyen vízió vezéreljen és mit tegyek meg a beteljesedéséért.

Tekintsd meg a bemutatkozóvideóm! Az 5 perces felvételen beszélek a motivációimról, a szükséges tapasztalataimról, amelyek rövid távon meggyengítettek ezen az úton. Megmutatom: Hol tartok ma, milyen üzleti problémákat oldok meg.

Az üzleti és a személyes fejlődés útjai ...

Legfrissebb Tapasztalataim

Porfólió – Kikkel dolgoztam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.