Jövő munkahelyéhez HR IT projektmegbízást keresek!

IT menedzsment szervezeteben összetett és felelősségteljes hosszútávú nagyvállalati megbízást keresek. ServiceNow és ahhoz hasonló rendszer, Low Code projektben örömmel dolgoznék. Gyakran vagyok csapatvezető, együttműködő és nyitott. Szervezeti, üzleti és IT tanácsadó mellett, elemző és megoldásépítő attitűd. 6-7 év IT Business Analyst, 7-10 év IT és ICT projektvezető, és több mint 8 év szervezetfejlesztési tanácsadó személet valamennyi éles gyakorlattal. Belépési pont: 2024. február első két hetétől.
Kúsz Péter transition leader

IT business transition

Irányzék: digitalizáció vezetése, illetve annak az üzemeltetése, egy-egy IT és digitális szervezeti projekt vezetése. pl. integrációs projektek előnyben, zöld és valamennyire a barna mezős projektek is.

Digitális transzformációs megbízást magyar-angol nyelven szeretnék

Szeretnék angol nyelvű környezetet, mert az elmúlt években 2 megbízás kivételével magyar nyelven kommunikáltam. Business English szinten passzív B1-B2 szinten gyakorlok, tesztelem magam, értem, amíg nem dolgozom angol nyelve nem ivódik be. 3 hónap alatt minden eszközt és nyelv elvárható szintre tanulható. Éppen ezért sem kellene ekkora küszöböt építeni 2024-ben a nagyvállalati projekteknél. Az AI lebontja ezeket a korlátainkat. Ready to Work állapotban vagyok. A kompetenciámnak megfelelő és jól fizető megbízásra vágyom.

Összetett nagyívű projektre vágyom

Az 50 fő feletti, összetett IT és digitális stratégiai megvalósítása izgalmas téma. Valós és kiforrott IT üzemeltetési témák itt már tényleg megjelennek. A szervezeti igények is sokfélék lehetnek

Az elmúlt 3-5 évben zömében a KKV-val dolgozom ICT + OD sapkában.
Egy-egy autóipari nagyobb IT business analyst projekteket kivéve.

Be kell hogy lássam azt, ami engem igazán érdekel és flow-val feltölt egy picivel nagyobb és összetettebb témakör mint, amit eddig a KKV digitalizációs projektekben be tudtam vinni, illetve ott meg tudok ott élni.

2023 év eleje óta tudatosan a KKV CDO-ja (chief digital officer) szerepet alakítottam ki. Korábban, 2015-től éveken át ezt, ezzel foglalkoztam, e-business projektvezetőként, és szervezeti-működés fejlesztőként, amikor digitáliát készítettem elő és vittem be. Az IT team lead, az IT service delivery manager közel áll hozzám.

Jövő munkahely létrehozása és üzemeltetése

lorem ipsum

Jöhet a következő lépés?